Másik nick Creative Commons License 2006.05.10 0 0 680

Moderátorok, nagyon köszönöm az eddigi segítséget. Most még egyszer nagyon kérem tőletek a 664-esben és a 667-esben leírt kéréseim teljesítését. Azért, mert ezek különösen sérelmesek számomra, és nagyon alaposan kimerítik az MM V. 8. f) pontját, és mellesleg más nickekkel kapcsolnak össze. Azért kérem, mert szeretném végre lezárni az egész ügyet, és ennek ez az útja. Azt akarom, hogy nemcsak ma délután, hanem a jövőben is béke legyen az anorexiás topicban, béke legyen bennem és béke legyen Orlandában.

Kedves moderátor!

Te mit tennél, ha személyedet súlyosan sértő, lejárató, mások előtti IRL befeketítésedre alkalmas dolgokat írna be ide valaki?

Elmondom, hogy én milyen lehetőségeket látok:

1. Lenyelem az egészet, és úgy csinálok, mintha nem zavarna.

Nem mondom, hogy ez lehetetlen, igen sok bántó beírást kaptam az elmúlt napokban, amelyek esetében erre képesnek érzem magam, és nem kértem a törlésüket. Adtam is értük cserébe rendesen, az is igaz. Egyebek között nem kértem a tegnapi vitát kiváltó, nagyon sértő hozzászólás törlését sem, mert azzal kapcsolatban megelégszem azzal, hogy válaszoltam rá. De van két hozzászólás, amelyek olyan fokban alkalmasak a lejáratásomra, hogy az esetükben ez a megoldás számomra elfogadhatatlan.

2. Nekilátok megvédeni magam, ha más nem segít, amiből megint riposztozás lesz. Én ezt jogos önvédelemnek tekinteném, más meg nyilván nem, de senkinek nem lenne kellemes. Lehetőleg mellőzendő.

3. Ezzel próbálkozom tegnap óta: kérem a moderáció segítségét. Ti mindig azt mondjátok a különböző moderációs topicokban, hogy ne harcoljunk, hanem bízzuk rátok a takarítást. Akkor miért nem tesztek semmit? Ha a felhasználók (nemcsak én, hanem akik  olvassák ezt az egészet) elveszítik a bizalmukat a moderációban, akkor a következő problémánál már nem fognak segítséget kérni, hanem maguk igyekeznek majd megoldani a helyzetet.

Tehát még egyszer: kérem a már linkelt anorexiás topicból a 29354. hozzászólás, valamint ebből a topicból a 666. hozzászólás és a rá adott válaszok törlését. Hogy mennyire konstruktívan állok a dolgokhoz, és mennyire a béke érdekében kérem, azt ennek a hozzászólásnak a további részéből is láthatjátok. De ez a minimum, amihez ragaszkodni vagyok kénytelen. Utána az sem érdekel, ha a többit is kitörlitek a tegnapiból, az sem, ha otthagyjátok, az sem, ha mind a kettőnet letiltotok egy hétre. Az összes többit megoldjuk Orlandával, ha hagyja. Ennyit kérek tőletek, de ezt nagyon.

Operator, láthatod, hogy nem a saját "dolgaim" eltakarítását kérem, hanem az engem ért rágalmakét. Ha megteszitek, minden további elégtételről lemondok.

Orlanda, te pedig küldhetnél végre egy emilcímet, az enyémet tudod. Egy freemailes vagy hasonló cím nem olyan érzékeny személyes adat, őszintén szólva nem látom, hogy tudnék visszaélni vele, ha akarnék is.

Tegnap az egyik hozzászólásodban a tapintatot hiányoltad. Most nagyon szeretnék tapintatos lenni veled, de ha nem adsz semmilyen kommunikációs csatornát, egy nyilvános fórumon ezt elég nehéz lenne megtenni.

Szeretnék más hangon szólni hozzád, mert tegnap megértettem valami fontosat. Ígérem, hogy nem fogok semmilyen bántót írni.

Nem kell mást tenned, csak megadni a címedet, és elolvasni, amit írok.

Pillanatnyilag, azt hiszem, megtettem az emberileg lehetséges maximumot.