hi!
belenéztem a matek középszintű érettségi feladatokba,háát és szerintem nem volt nehéz.. másodikos fejemmel meg tudtam volna csinálni egy pár feladatot(és volt is köztük egy-két nevetségesen könnyű feladat is)azt hittem nehezebb lesz.A magyarba meg épp h belenéztem,arra nem is voltam kíváncsi, mert utálom azt a tantárgyat,bár az összehasonlító elemzést választottam volna!(Vajda János:Húsz év múlva ; Juhász Gyula:Anna örök) a nyelvtan még elmegy,de az irodalom..:PPP na mind1! én csak két év múlva érettségizek:P
a ballagás az jó volt, nem volt hosszú és uncsi sem volt,csak egy valamit nem értek,hogy miért kellet 1,5 órával előbb ott lenni a második évfolyamnak??? hát igen,mi pakoltuk ki a székeket,de akkor is,nem tartott az olyan sokáig:OMire volt ez jó h ott fagyoskodtunk annyi ideig?(hát igen,sajna hideg idő volt:( )(de végülis nem haltunk bele:))de megúszták a negyedikesek az esőt,pont a ballagás után 15 perccel kezdett el esni egy kicsit..
jajj kiket tanít a kenyeresné?nagyon nem bírom azt a nőt!elég bénán tud magyarázni,szerintem sokszor még ő maga sem tudja h mit mond!na meg elég sokat téveszt...
akit bírok a tanárok közül az a kohn!!!ezt nem is kell részletezni..
kik mennek nyáron az osztállyal a balatonra ha szabad kérdeznem??
és milyen volt a szerenádozás??Azt hallottam h a bolondballagásra azért nem jöttek el többen, mert sokat ittak és nem tudtak eljönni a suliba..
jah és megy valaki esetleg a külkerre?
nah hirtelen csak ennyi jutott az eszembe! na bye