Fú, de rég jártam erre, legszívesebben mindenkinek válaszolnék valamit, de akkor azt mondanátok (joggal), hogy sokat beszélek. Ezért most pár szóban...
Fireboy!
Azért kellett könyörögni a Pásztóynál, hogy centírozzanak, mert nyár volt, meleg, és egy lusta banda az egész. De csak nem hagytam magam lerázni. Azért, mert úgy nézek ki, mint aki nem ért hozzá, csak emlékeztem, hogy volt valamikor súly az első felnin. Ritka az olyan, amit nem kell centírozni.
"( pl. GS-t csak az vegyen aki 185 fölött van?)
Üdv,
Csele---RT---175"
Én 178 vagyok, és GS-em van. Nem hinném, hogy az a 3 centi számítana, mert az ülés állítható, és van olyan túracsizma, aminek a talpában magasítás van. Ráadásul én mindig a magasabb pozícióba teszem a nyerget, mert az alacsonyabban olyan, mintha egy sámlin ülnék. :-)
Boxer-Gs-nek: szerintem a javított lámpát műszaki vizsgán nem fogadják el, a műgyantával meg csak korlátozott méretű lyukat tudnak betömni. :-( Nekem az autómon kellett cserélni, de mondjuk amúgy is kicseréltem volna. Esetleg nézz körül az Ebay-en, szoktam ott vásárolni, és Németországból egy hét alatt ér ide a csomag. Én tavaly vettem a motornak szemüveget, kemény 21 euró volt a Touratech-nél, de úgy érzem megérte, mert nagyon érzékeny a kis gülü szeme. :-D
Kérdés: terveztek valamilyen gurulást a hétvégére? A vasárnapomat esetleg szabaddá tudnám tenni egy kis motorozás kedvéért. :-)
Körte