CSerfa Creative Commons License 2006.05.09 0 0 519

Nem, barátom, rajtam rendre erőt vett szellemem. Én Csia Lajostól eltérően (akit nagyra tartok, mire jutott lélekkel, szellemel, stb. kapcsolatban) értelmesnek tartom a szellemet, aki értelmet is közöl az emberrel (a lélekkel, értelmével).

Szóval volt, amiben hitre jutottam értelmem, tanultságom, minden ismeretem ellenére. Innen veszem, meg számtalan megfigyelésből (a nagy dolgok mindig a szellemben dőlnek el), amit mondok. Ha pedig ez olykor előfordul, az ember nem tartja oly sokra értelmét. Később azonban értelmem is gyönyörködött, mikor megértettem, hogy van magyarázat.

Házi feladatként kapod, hogy kiolvasd szólásaimból, mivel kapcsolatban is írok.

Azt meg egy pillanatra se véld, hogy értelem nélkül lennék, arról írok, éppen azt mondom, meglehetősen sok értelmem van, így én aztán nyugodtan mondhatom, kevés az értelem a szellemhez képest. Nálam ez nem mentség.

Még egyet mondok. Tőlem te nem épülsz, nem fejlődsz, semmit be nem építesz, nem hasznosítasz. vagy én leszek a te szemedben nagyon bolond, vagy te teszed magad nagyon bolonddá, de hasznodra semmiképpen nem lesz ez a mi "párbeszédünk". Ebben biztos vagyok. Közeledni semmit nem fogunk egymáshoz.

CSerfa

Előzmény: takarito (518)