Nem tartalak felebarátnak. Ha te Piszterrel, vagy Takács Ferenccel felebarátságban vagy, velem nem. Én őket alkalmatlannak tartom a vezetésre, nem elöljárók, aki előtt járnak, az más úton jár, mint én.
Ismeretlen embert egyébként sem tartok felebarátnak, legalább valamit ismerjek belőle, tetteiről, stb. Bemondásra némi hitel jár, legalább annyi, ne tagadjam, de tanúságot sem teszek mellette, amíg nincs mit tanúsítanom.
Remélem, őszinte válaszommal nem bántottalak meg!
Nálad nem tartom kizártnak, hogy felebarátopm lehetsz, de most nem tartalak annak.
Nem tartom szubjekívnek a felebarátságról való ítélőkémet, még soha nem tévedtem ebben, legfeljebb udvariasságomat bántam meg, hogy nem szóltam idejében. E fórumon is szóltam, kiről nem ismerem el, hogy egy hiten lennék, és ebben sem tévedtem, még ha egy időre rendes ember megpróbált keró lenni, így sem. Én afféle nagy elhatárolódó vagyok, a Hgyből is annak szentségtelensége miatt mentem ki vagy 10 éve (jóval a BAGY szakadás előtt). Hitbeli dolgokban, a saját hitemet illetően, vezetésemet, stb. meg meglehetősen magabiztos vagyok, mert még soha nem tévedtem. (Párszor felírtam ezt a fórumra).
El nem ismerem szubjektívnek, ítélőkémet, ha kérdezted, majd, ha csak egyszer is tévedek vele, akkor elgondolkodok, hátha olykor...
CSerfa
U. I. Takácsról nem tudtam régebben, mi van, azóta hallottam egyes dolgait, és társa Piszternek. Piszternek meg nem kellett volna mások elé állni, vagy 8 éve írom róla, alkalmatlannak tartom vezetésre, stb., jobban tette volna, ha elmegy dolgozni, és adósságait megadja.
Személyesen egyiküket sem ismerem.
Az lenne ám a nagy durranás, ha te lennél együkőjök, vagy nagy haverjuk, de án állom, amit mondtam. Igaz, ki vagyok én, hogy az én véleményem sokat számítana? Vedd, hogy csak leírtam, azért, mert kérdeztél.