CSerfa Creative Commons License 2006.05.09 0 0 515

Nem, nem, villámló fórumtárs.

Én nem akarom takaritót semmiről meggyőzni. Esélyt adok ugyan (én elgondolkodnék a helyében azon, amit CSerfa ír), de nem sokat remélek. Azt sem tagadom, takaritót meg is kívántam jelölni, volt róla véleményem, és ezt jeleztem, olvashatóvá tettem. Ilyesmiért is járok (véleményem közlésére) a fórumra ugyanis.

Küldetéstudata másnak is van e fórumon, tekintsd csak meg prklht-t, azt is, vele hogy beszélek. Nem a küldetéstudattal van a bajom. Prklht tisztességéről meg vagyok győződve, takaritoéról nem. Nem azt mondom, tisztességtelen, nem becsületét vonom kétségbe, de tisztességesnek sem tartom, annyira nem figyel másra. Lehet, hogy nem tehet róla. De ha valaki betegsége miatt ájultan, semmiről sem tudva létezik, arra sem mondják, hogy tisztességes.

Másképp mondva, van, aki másra is kíváncsi megpróbálja megérteni a másikat is, stb. Ezt tartom tisztességesnek, ha küldetéstudata van, akkor is. De aki másról nem vesz tudomást, aki előtt saját célja, egója, felismerései, stb. mindent elhomályosítanak, az bizony nem tisztességes. Ha áldozata valamilyen betegségnek, akkor betegnek mondom, nem tisztességtelennek. Szerintem rosszabb a tisztességtelen, mint a betegség, egyikből ki lehet gyógyulni, vagy tüneteit kezelni, visszaszorítani.

Nem tudom, tisztességtelen-e, vagy beteg, ami takarito fogyatékossága. Még azt is lehet, hogy igen nagy mértékű butaság, Salamon szerint bolondság, vagy mi. De, hogy semmiképpen nem jó, nem kell az ilyennel vitázni, és erre inteni mást, abban biztos vagyok. Ilyesmiért írtam, amiket írtam.

CSerfa

Előzmény: Törölt nick (511)