Igazad lenne, ha sértegetni akartam volna. Kérlek, olvasd el jobban szólásomat, és meglátod, nem sértegetni akartam. Őszintén nem! Vannak olyan emberek e fórumon, akik betegek, pszichésen, és tisztelem, becsülöm, szeretem őket, sőt, volt, hogy tanácsukat kértem, sőt, segítségüket, mert enyéimnek is lehet olyan gondja, ami hasonló. Teljes értékű életet lehet élni, ha kezelést, gyógyszer kap az ember, és így megszünteti, csökkenti a betegség tüneteit. Sajnos igen közeli emberen láttam azt is, mi lesz vele, ha nem szed gyógyszert, ha kéne, ha pszichiátriai eset. Komolyan mondom! Egész családom megszenvedte ezt, feleségemről van szó. Takarito módszere, meggyőződése, felfogása pedig meglehetősen tipikus, ismert, jellemző. Ha csak téveszme, abból sem jön ki egykönnyen, és egymaga semmiképpen. Tekintsd csak meg, egyre hatalmasodik rajta a küldetéstudat. Ha utánam néznél, meglátnád, a fórumprófétákkal nem így beszéltem, senkivel, aki erősnek vélte magát, én fórumkodásom elejétől (8 éve) a fórumpróféták ellen léptem fel. Takaritoval ehhez képest kíméletes vagyok, és ha nem fogadja meg tanácsomat, sem lépek fel ellene.
Ha pedig bemutatkozásomat is elolvasod, rájöhetsz, én aztán semmiképpen nem vitáznék takaritóval hitbeli dolgokról, tök logikátlan, értelmetlen lenne. Hiszen tagadja a fél Újszövetséget! Dehogy akartam vitázni takaritóval!
CSerfa