Tudom én, hogy nem könnyű:) de gondold el, ha mindenki mindig csak a century-t játszana. hú, hogy lehetne unni:) mint amikor a brazil válogatott focizik elefántcsontpart ellen. csupa nagyon szép gól, de semmi izgalom:(
Hát, kinek ez, kinek az tetszik. Nem azt mondom, hogy nem nézem meg szívesen, és láttam már elég meccset hogy tudjam, nem olyan egyszerű az. De attól még szerintem a taktika ugyanolyan fontos, és elég nehezen tudnám elképzelni a játékot úgy, hogy mindenkinek van két perce, hogy takarítson amennyit bír. Ez nem sakk, hogy adunk egy órát és minden lökés után lehet nyomogatni:) Nem is rossz ötlet:DDDD Lökés, rohanás, óralenyomás, ellenfél dettó, újra te, újra ő:) Azt hiszem kitalátok egy új sportot:) Ironman snooker futás lökés futás, nyertes után 2 kör előnnyel kezd egy kerékpáros maratont:))))
Seelowe: szerintem azt is mondtad, hogy hülyeségeket beszél, az meg nem épp szakmai kritika:) azt elismerem, hogy rosszul játszik, de annak is oka van, hülyének meg éppen nem hülye. én ezzel lezártam a vitát.