sziasztok,
folyton olvasgatom az iromanyokat amik itt vannak (szandekosan irtam "iromanyt") :) es mindig hozza akarok szolni, de aztan mire belepek...stb elszall az indulat. ez jol jonne masoknak is. ugy a forumon, mint a palyan. ez kemeny sport. tobben ereztek mar a csontjaikon, izuleteiken....
velemenyem szerint egy dolog nagyon fontos, hogy sportnak tekintsuk. es ehhez higgadtnak kell maradni a palyan is. ami nem konnyu nehany kapott pofon utan... es mindenki csak azt latja, hogy O mit kapott a playan, es emiatt csak egy szemszogbol hajlando vizsgalni az esemenyeket.
nekem is reklamalt egy Demon, mert ugy erezte Holding-ot kovettem el, lehet hogy igaza is volt. en is ereztem ugy, hogy "szandekosan" a szuszpenzorom vette valaki celba..... (volt rajtam, nem ugy mint edzesen!!) :)
de voltak jatekosok, akik felsegitettek az ellenfelet a palyan, voltak kik megkerdeztek az "elkaszalt" jatekost, hogy jol van-e?
miert nem ezekkel foglalkozunk?
persze Kanizsa es Egerszeg.... mindig is kemenyebb es feszultebb meccsek lesznek. igy elmaradhatatlan a szajkarate. de mindenki nezzem magaba is.. es ha teljesen tiszta a lelkiismerete, akkor kezdjen reklamalni. es ez mindket csapatra vonatkozik. sajnos a meccs heveben tesz es mond olyant az ember, amit nem gondol meg elore. tapasztaltam.
nos remelem sikerult partatlanul fogalmaznom.
Z