CSerfa Creative Commons License 2006.05.08 0 0 493

Takarito!

Sokat megértettem a topicodban. Sokat tanulok e fórumon. Sokfelé tanulok, itt is. Ezért járok ide.

De a te "kijelentéseid"-ből nem tanulok, azt semmiképpen, amit te akarsz mondani. Mást tanulok, azt, hogy hogy kell bánni emberekkel, hogy mennyire igaza van Salamonnak, Pálnak, Jézusnak. Nem azt tanulom, amit besózott, magukat elhívó emberek nekem tanítani akarnak. Nem önjelölt prófétáktól tanulok, amit tanulok, azt általában nem akarják tanítani. Így sokat tanulok olyanoktól, akik nem is tudnak rólam, nem is gondolnák, hogy tőlük lehet tanulni. Aki meg tanítani akar engem, akár a fejére és állhat, ilyen embertől hosszú ideje nem tanulok, egy ilyenről nem tudok, hogy előttem járna. De sokat tanulok kis gyermekektől is akár, csak a híresneves emberek, önjelölt próféták, meg egyéb istenemberei azok, akik velem nem mennek semmire.

E fórumon meg minden prófétának ellenálltam, te se vedd a szívedre. Csak nem gondolod, hogy Isten bármilyen prófétát küldene e fórumra prófétáli? Én nem gondolom, és bizony, ...

CSerfa

Előzmény: takarito (492)