Szia Merrin!
Az első felvetésedre: akikről konkrétan tudom - Attila, Csaba, Robi, Tamás - tényleg napra készen követik ezt a topikot, a többiek esetében nem tudom, mennyire figyelik. Viszont hozzászólni egyikük sem szokott, tehát ilyen direkt bemutatkozást, életútleírást itt a topikban ne várj tőlük. Arra inkább ott van a Solaris honlap, de akikre konkrétan kíváncsi vagy (Jata, Kisszabó Gábor, Raus Feri, Tóth Vili), még nem írtak magukról eddig ott sem - hátha ezután :o)
De itt van pl. Kisszabó Gáborról egy tavaly februári infó.
A második felvetéseddel kapcsolatban: úgy érted, hogy én nyissak egy fórumot az East-nak? Végül is már több mint 30 hozzászólásom van :o)
Szívesen segítek Neked ebben, bár még soha nem nyitottam sehol semmilyen topikot, de az előbb átmentem a Zene összefoglaló témakörre és ott van az, hogy topiknyitás..., hát nem lehet olyan bonyolult a dolog ;o) , úgyhogy szívesen segítek.
Csak küldd át légyszi mail-ben nekem, hogy mi lenne a topikindító szöveged és akkor megpróbálkozom az East-es topikkal. (Furcsállom egyébként, hogy nincs ilyen topik az Indexen...)