Hali Toli!
Végreeee!!! Megrendelés leadva!..:-)) Lacetti-projekt beindult!..:-))
Na és a kicsike: 1.4 Elite HB mint a tied!..:-)) .....merthogy Poly Silver lett végülis, nem beige..:-))
Sikerült lealkudni úgy, hogy a lemezfelnik a csomagtartóban, 4 db alessio montecarlo 15"-os a gyári gumikkal rajta. Kértem még rá az eredeti hátsó légterelőt és egy vonóhorgot is....mindezt kereken 3 millióért. Nekem úgy tűnik, hogy nem rossz bolt. Szerinted? Valahol Pest alatt egy kikötőben vár már rám a kicsike, ugyanis megkaptam az alváz és motorszámot is....ott sóvárog a gazdija után..:-)) Aztán még hátravan négy kemény év, amire a másik felét kifizetem. De nem érdekel! Már nagyon várom, hogy itt simogathassam a garázsban! Kapnak az ablakok még szép fekete fóliát, no meg egy sebváltózár is kell. Merthogy a riasztó csak visít, már senki nem figyel arra. Ha valaki ki akar rámolni egy autót, akkor azt fényes nappal forgalmas utcán riasztó mellett is megteszi. Az a lényeg, hogy el ne vigyék a kicsikét, cuccot meg nem kell az ülésen hagyni. Talán asszony is megérti ezt és nem a táskája miatt verik majd be az ablakot..:-)) Tényleg. Nem tudja valaki, hol lehet gyorsan és olcsón beszereltetni? Olyan típus kellene, amelyikből nem kell külön tárolóba kihúzni a biztosítószeget, hanem csak kijjebb a kulccsal, de benne marad a helyén, nem kell pakolgatni. Na egyelőre ennyit....jön a feszült várakozás! Másfél hét múlva már itt lesz a kereskedésben, jún. másodikán a pénzt is ki tudom fizetni kamatvesztés nélkül és hazaterelgetem a kicsikét!
Addig is jó utat mindenkinek!
Neked Toli, mint szín és típustárs: külön üdvözlet! :-)