Törölt nick Creative Commons License 2006.05.06 0 0 450

Fú basszus gratulálok, bárcsak így néznék ki 48 évesen! (addig még van 19 évem remélem addig valami lesz :D)

Lassan befejezem én is az ún. "tömegelést". Mostanra megvalósult egy célom amit kitűztem 110-be tudok 6-ot nyomni az utolsó sorozatban. (piramisban nyomom) Közeledik a diéta ideje, ahol is nem tűzök ki borzalmas célokat, de szeretném olyan 12%-ra levinni a testzsíromat, a jelenlegi 15%-ról, minél kevesebb izomvesztéssel (most 97,5kg vagyok reggel üresen). Szinte teljesen beálltam a tiszta kajálásra az utóbbi egy-két hónapban, szóval csak a szénhidrát mennyiségén kell csökkentenem. Először 200gr-ra csökkentem aztán meglátom mi lesz, ha szükséges tovább, ha nem nem. Mivel az első diétám lesz, ezért lehet elbaszom, de most az nem is lényeges, csak hogy kitapasztaljam, hogy a szervezetem hogyan reagál a dolgokra. Még csak egy éve edzek (előtte bokszoltam) de úgy érzem a tömegnövelést sikerült kitapasztalnom, sajnos a lassú anyagcserém miatt, kb 350gr szénhidrát az amitől még növögetek, de nem vészesen zsírosodok. 400gr felett már kezdtem átmenni disznóba :) pedig van olyan haver aki a duplájától sem zsírosodik, dehát egyén függő ez is. Hát ennyi, bár gondolom senkit nem érdekel :) azért üdv mindenkinek

Előzmény: BBéci (433)