iNTi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 96
Mondom, egyetértek a szükségességével. De tőled is kérdezem. Tudod garantálni, hogy ezzel a rendszerrel a hozzáférő személyek nem élhetnek vissza ?

Nem azért mondom, engem nem igazán érdekel, hogy ki mikor követ nyomon. Egy veszély esetén meg kifejezetten örülni tudok, ha már szavak nélkül is tudják. Csak egyszerűen zavar, hogy kiröhögjük az adatvédelmi biztosokat, kukacoskodásnak minősítjük amit mondanak, közben meg nem is vesszük észre, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva, mennyire nyomon követhetőek vagyunk. Sajnos ez az ország meg ahogy a hírekben is látni nem úgy működik ahogy azt hisszük... Ha egy maréknyi ember akinek rossz célja van, hozzáférhet ezekhez a technikákhoz, akkor ezzel akár mások életét is meg tudja vele keseríteni... Nekem ezzel van bajom.

Persze ha a rendszer úgy működne, hogy csak speciális operátorok lennének, akiknek ez meg van engedve, és naplózva lenne, hogy mit kérdeznek le, milyen alapon, és nem tudnak semmi nyomot eltüntetni a cselekedeteikről, akkor haddszoljon, akkor nem is szóltam.
Előzmény: Phoneuser (95)