Egyebkent 1 valamit nem ertek meg itt nagy vitaval (idokorlat, meg jatek felgyorsitasa) kapcsolatban... Miert is jo az, ha gyorsabb a jatek? Miert fogjak azt tobben nezni? Miert kozonsegcsalogato az, ha lokik a 100-as breakeket? Engem bevallom, pont az szorakoztat a legkevesbe, amikor egyszer az egyik, egyszer a masik jatekos takaritja le az asztalt, es 10 perc alatt vegeternek a frame-ek. Pont olyankor allok fel a TV elol, amikor mondjuk mar 50 pontot eltett valaki, es latom, hogy vege a frame-nek, es megyek ki innivaloert, vagy ulok ide forumozni, mert onnantol mar uncsi:) Engem a hosszan elhuzodo, taktikazos, szoros, erdekes frame-ek kotnek le, ahol az utolso lokesig nem lehet tudni, hogy ki nyeri meg! Es ehhez hasonloan a hosszan elhuzodo, izgalmas meccsek, ahol az utolso frame-ig nem lehet tudni, hogy ki fog nyerni. Szoval lehet hogy valakik jobban elveznek a jatekot, ha 15 perc lenne a frame-ek idokorlata, vagy ha a lyukak megnagyobbitasa miatt sorba loknek a 100-as break-eket, masok meg nem elveznek jobban. En speciel leszoknek a snookerrol szerintem:)
A dontovel kapcsolatban meg... szerintem egyaltalan nem volt rossz donto! Dott-ot en sem szeretem, nem orulok, hogy nyert, de ez van. 5 embernek is lett volna lehetosege megverni, egyikuk sem tette, igy sajnos o lett a vilagbajnok. Szerintem a merkozes vegig elvezheto volt, kiveve amikor Kuruczek teljesen szetestek, es ugy untak magukat, hogy a szekekrol meg a falakrol kezdtek beszelni... A tavalyi donto szerintem sokkal gyengebb volt, mert 2 szamomra total erdektelen jatekos jatszotta... es valoszinuleg a tavalyelotti is gyengebb lehetett, bar azt nem lattam, de el tudom kepzelni... Most szurkoltam Ebdonnak, es elveztem a nagy taktikazast! Es nem aludtam be, pedig halal faradt voltam, az elozo 3 ejszaka alig aludtam valamit. A nezettseg pedig valoszinuleg azert volt alacsonyabb, mert nem jutott be olyan huzonev, mint tavaly Stevens, vagy tavalyelott Ronnie. Ha jovore ismet bejut egy nepszerubb jatekos, ismet magasabb lesz a nezettseg, szoval szerintem nem kell mindjart temetni a sportot:) Es semmi szabalymodositasra nincs szukseg, hacsak nem arra, hogy tobb nyert frame-re jatsszak a meccseket!:)