Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 86

MEA CULPA!

Valóban KLIP-et írtam, miközben természetesen a T-Online helyhez kötött telefon-szolgáltatására gondoltam!!!

(OFF)

Csak épp más ügyekből kifolyólag (TV2 kontra DigiTV, MT Favorit család eltitkolt (!!!) februári szövegmódosítása és a betelepültek kedvezményes hívhatósága terén [UPC igen, Pantel állítólag (!) igen és pl. a számhordozási adatbázisban - érthetetlen okból! - nemis szereplő EMKTV budapesti 707-xxxx-ek hívásakor is igen, miközben a BUDAPESTI azaz MT primer körzetben található összes egyéb betelepültre - miért is a megkülönböztetés?! - nem...] mostanság már tapasztalható őrület etc.) miatt kissé "kapkodtam" mert fel voltam bőszülve ;-DDD

Ja, meg mivel a drága T-Com annak ellenére rossz számlákat küld Nonstop-os ISDN előfiuetőknek, hogy erre 2 hónapja felhívtam a figyelmüket, de újabban már a kötbérigényes számlareklamációs faxokra sem válaszolnak 30 napon belül, miközben egy reklamám (amúgy inkább elvi éllel!) 3,5 hónap után sem van megválaszolva...)

(ON)

Amúgy az EU-s kritériumok kapcsán épp azt kívántamvolna jelezni, hogy mivel ők és ezért a hazai hatóság is bőven el lesz foglalva a "fizikai" összekötettések 112-es harmonizálásával, így a VoIP szolgáltatóknak elvileg sem kell félniük -szerintem.

Köszi a kiigazítást Rainman barátom és üdvözöllek ehelyütt is!

Robi

Előzmény: rainman (79)