ljucus Creative Commons License 2006.05.03 0 0 28148
Como, köszi az infót.

Fém, Brmmm kicsit megnyugtattatok. Jó, hogy nem csak mi küzdünk ezzel. Szóval olyan az állaga, hogy van egy kvázi szilárd darab, ami rendesen WC-be önthető, és azon kívül krémes a cuccos. Ennél pontosabban nem tudom leírni. Rendszerint napi 1*, de időnként 2-3-szor is produkál. Ja, és pár havonta véres nyákos is a dolog. Azt már megfigyeltem, hogy ilyen csak akkor volt, ha az már aznap min. 3. adag volt. Na, ez a helyzet. Az a baj, hogy annyira imádja a kakaót, hogy esélytelen elhagyni. Holnap megpróbálok venni babatejet, hátha megissza kakaónak. A karob nem nagyon rossz? Egyszer vettem, de még nem használtuk. "Nyersen" nagyon rémesnek tűnt. Még Ovomaltine-t gondoltam, bár abban is van némi kakaó. Egyébként reggel 2 dl, és sokszor este is 2 dl a kakaó Bazsinak. Mézes kaláccsal/kenyérrel. Ez is mánia. És nem az enyém.

A fiam pörkölt-fan. Ma leüvöltötte a fejem, mikor meglátta, hogy zöldborsó levest kéne ebédelnie. Ekkor megmelegítettem neki a maradék pörköltöt, nokedlivel. Azt mind bezabálta jókedvűen. Egyedül. És csak 2-3 szem nokedli ment mellé.