Ez is érdekes vélemény, de annyiban félreérthető, hogy oylasmiért akar felelősségre vonni bennünket, amiért mások a felelősek.
Elképzelhető - e az iskolabezárásoknál, hogy meghallgatva többek között a Ti véleményeiteket döntöttünk? Szerintem elképzelhető.
Lehet, hogy ez rossz hozzáállás, de szerintem abban az esetben ez kifejezetten helyes magatartás volt.
Kétpóval kapcsolatban pedig kifejezetten téves amit állítasz. Arra sarkallnék Téged, hogy írj egy emilt FGY-nek, ő pontosan megnevezi neked azokat az üléseket, ahol felszólalt Kétpóval kapcsolatban.
Csak hogy magamról beszéljek: Kétpóvak kapcsolatban a műszaki hiányosságokról már szeptemberben kérdést tettem fel Szebeninek, pont ugyanakkor, mint a fideszesek....
Markáns kezdeményezés alatt pontosan mit értesz ? Például.
Csak szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy nélkülünk a Tüdőkórház megosztott telkén már vágnák ki a fákat; hogy nélkülünk semmi kezdeményezés nem indult volna az illegális huééadéklerakók ellen, csak elmondanám, hogy az Állattartási rendelet megalkotásában mindketten részvettünk.
Az lehet, hogy a sajtó erről nem ír, de aki egy kicsit is odafigyelt, az tud ezekről a nem markáns ügyekről.
Egyébként nagyon sokszor nem voltunk elég markánsak, éppen erre bizonyíték a hozzászólásod.
Az meg, hogy sokan csak szélsőségekben tudnak gondolkodni, nem előnye, hanem éppen hátránya a mai politikai életnek...