kisharsány Creative Commons License 2006.05.03 0 0 212

elnézést bokmark hogy ide "tolakodtam", de lemaradtam az előző válaszoltatásomró, csak most láttam, arra is uezt.lehetne

Kedves Carolus 58!

Képzed el ráadásul, hogy ők tényleg nem hámoznak. Csak ennyit tesznek: elolvasoml, .... megvan a Kárpát medencében is (ráadásul magyarul)....: putty bemérem hol van, ráteszem a térképre, (azt is hogy mifene), pont! Megyek tovább!, Kérem a következőt ! És ráadásul piszkosul nem zavarja őket, hogy Hátsó-Indiában, Antarktiszon, kecsua-földön, nahautl, baszk, vagy jiddis nyelvterületen (jelenlegi) olvasta-e. Horribile dictu, még nem is érdekli. Mert ez a része így működik. Nem is mond mást, mint amit fent írtam: OTT VAN ! A többit - szerintem majd rábízzák - a "szakemberekre", amennyiben ők nem azok.

Képzeld el, ha Kolombus is előbb hámozta volna a tojást. Nem! Putty! felállította, a többit ráhagyta a tudós emberekre, akiik előtte éppen eleget törték már a fejüket.

"Tudományosnak"' abban az értelemben lehet maximum nevezni, hogy egy alapos gyűjtőmunkát végeznek, mely esetleg következtetések kidolgozására, elméletek - és hangsúlyott a többesszámon - felállítására adhat MAJD lehetőséget valakiknek.

kisharsány 

Előzmény: Carolus58 (211)