elnézést bokmark hogy ide "tolakodtam", de lemaradtam az előző válaszoltatásomró, csak most láttam, arra is uezt.lehetne
Kedves Carolus 58!
Képzed el ráadásul, hogy ők tényleg nem hámoznak. Csak ennyit tesznek: elolvasoml, .... megvan a Kárpát medencében is (ráadásul magyarul)....: putty bemérem hol van, ráteszem a térképre, (azt is hogy mifene), pont! Megyek tovább!, Kérem a következőt ! És ráadásul piszkosul nem zavarja őket, hogy Hátsó-Indiában, Antarktiszon, kecsua-földön, nahautl, baszk, vagy jiddis nyelvterületen (jelenlegi) olvasta-e. Horribile dictu, még nem is érdekli. Mert ez a része így működik. Nem is mond mást, mint amit fent írtam: OTT VAN ! A többit - szerintem majd rábízzák - a "szakemberekre", amennyiben ők nem azok.
Képzeld el, ha Kolombus is előbb hámozta volna a tojást. Nem! Putty! felállította, a többit ráhagyta a tudós emberekre, akiik előtte éppen eleget törték már a fejüket.
"Tudományosnak"' abban az értelemben lehet maximum nevezni, hogy egy alapos gyűjtőmunkát végeznek, mely esetleg következtetések kidolgozására, elméletek - és hangsúlyott a többesszámon - felállítására adhat MAJD lehetőséget valakiknek.
kisharsány