prklht
Okay: Igazad van.
De tudod "odaát" nincs semmi. Mellesleg odaát sincs. Itt van minden a mostban, csak idáig még nem jutottak el sokan.Legfőképpen nincs valami rosta, meg ocsú, meg tiszta mag se nincsen.
Az a véleményem - de látom nem tudtok rajta túllépni - hogy a szavaknak semmi tarlama nem vonatkozik az "odaátra" vagy, hogy az ég világon semmi értelme a Bibliaidézgetésnek és nem éri meg ezerrel csinálni.
A nihilizus a budhizmus vége...és tudd, hogy a tied is meg az enyém is.
A cél rosszúl van itt nálatok kiválasztva, de ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy azt gondoljátok, hogy Nektek kell célt választani, vagy megfogalmazni.
A vallások már nem adnak választ. Azon túl van az ember, a szellemi ember. Jézus legfeljebb kétezer évvel ezelőtti embernek tudott újat mondani...a fiam már az óvodában magasabb intellektuális szinten állt, mint amivel Jézus lógott a keresztfán.
Azonban,
Egyik este néztem a BBC Leaning műsorát. És a "tolószékes" matematikus szuperhúrelmétetét taglalták.
Azt hiszem elmondtak mindent a dolgok lényegéről.
És a legnagyszerűbb az ebben, hogy nem a vallások, hanem ez a matematikus adta meg minden ember számára a végső választ. Néztem a grafikonokat az folyamatábrákat és olyan volt mintha végig mentem volna az útaimon - ahogy mondjátok a golgotámon - és láttam, semmi az egész csak energia és "hely" vagy felület, nincs rá jó szó.
És az egész rajta a "szent láncon"(iszlám ezoterizmus)... az "ég és föld között feszülő hidon"(távolkeleti ezoterizmus) vagy egy ezüsfonál....hahahaha---szálló pókhálóból való egyetlen szál(XXI. századi matematika), - egy végtelen fonálon.
Ez van.
Na, ja. Isten van. De csak ennyi az igazság. Sőt. Jobb ezt is elfelejteni....:)
Istened áldjon
Amida