Zivos Creative Commons License 2006.05.03 0 0 10567

Erdekes akinek cimeztem megertette. Ezt nem En kerdeztem, hanem a TV reklambevetelekert felelos embere. Igy jobb? Tudod az 1900 -as evekben meg futni kellett a kocsi elott, mert az aztan nagyon veszelyes jarmu. Ami jo volt 100 eve, ma mar semmit nem er. De meg a 10 evvel ezelotti dolgok sem. Ha tetszik tetszik, ha nem akkor igy jartal. A 2MŁ-1.2MŁ mindent elmond. Szerinted igy nez ki egy sikeres sportag beveteli gorbeje? En - mint 1(!) ember - nem szamitok, a reklamozok ezert a jatekert nem hajlandok fizetni. A kozensegnek a 147 -es break kell, nem az, hogy 2 ember 10 oran keresztul szoszmotoljon. Magyarazd meg nekik, hogy ez is snooker. Bologatnak, majd atkapcsolnak mashova.

Es akkor most az En velemenyem:

Ha jovore is Ebdon-Dott donto lesz, akkor is az fog menni a Tv -men. Na persze ha a S1-S2, dokumentum csatornakon nem lesz jobb. Es ez a lenyeg. Egy Hendry-O'Sullivan dontonel azert nehezebb jobb programot ajanlani, de egy Ebdon-Dott meccsnel mar korantsem. Nekem tokeletsen megfelel a jelenlegi szabaly. En barmilyen hihetetlen pont a snooker erdekeben mondom: valtoztatni kell. Egy 1/2" -os lyuk nagyobbitas, pont ezt a celt szolgalna, es meg a jatekba sem avatkozna bele annyira. De felolem kitalalhatnak barmit, de 10 ev mulva is szeretnek snookert nezni, es nem a Screen Sport archiv musoraban lehetoleg.

Előzmény: Gaaboor (10561)