FémFatál Creative Commons License 2006.05.03 0 0 28138

Belém is harap, mijazhogy. Tegnap délután is rettentő puszizkodásban voltunk éppen, kiosztottam neki négyzetcentiméterenként 12.658 pusszancsot, ő ezt azzal gondolta viszonozni, hogy kisebb darabokat harap ki az arcomból. (Jó, persze, tudom, ez csak az enyelgés hevében történt) :-)

Eccer, mikor éppen felemeltem öltöztetés közben, minden előzmény nélkül a csuklyásizmomba harapott egy kurvanagyot, tudod, ami az ember nyaka és válla között található félúton, és mivel éppen kiesett a ded feje a látóteremből, nem láttam, mi készül. Csak egy orbitális bitang fájdalmat éreztem a mondott helyen, és majdnem eldobtam őkelmét egy reflex-szerű mozdulattal.

Meg sorolhatnám, számtalanszor megharap, vagy legalább megpróbálja, és nemcsak engem. Akkor van igazán gáz, mikor a nővérébe harap bele suttyomban hátulról, aki még szintén gyerek, és mint ilyen visszakézből fellöki az agresszort, különösebb lelkizés nélkül, szóval eccer még mexívja a Benedek, az tuti.

Tegnap már egy olyan maszkot vizionáltam a fickó fejére, amilyen Hannibal Lecter doktoron volt, mikor kihozták a börtönből:-)

Előzmény: nunya (28137)