Gaaboor Creative Commons License 2006.05.03 0 0 10561

Bocs, de ez nem stílus. Nem csak a sidespinnek, az egyik rokonszenves fórumozónak címzett "Te kit erdekelsz" beszólásod miatt, hanem önmagában a hozzáállásod lényege miatt. Gondolom, te, aki saját magadat a 90% közé sorolod, feltételezed, hogy a nézők 90%-a osztja a te álláspontodat. Honnan veszed ezt?! Netán statisztikai felméréseket készítettél?! Nem hinném.

A snooker természetesen nem fog eltűnni, sőt azt sem hiszem, hogy a szabályok alapvetően megváltoznának. Én örülök ennek, s nem azért mert maradi vagyok, hanem azért, mert - egyetértve sidespinnel - szerintem is elveszne a játék lényege. Ha pedig mégis bevezetnék valaha a timelimitet, akkor javasolom, hogy a játék nevét is változtassák meg, mondjuk snookerről "ki tud gyorsabban golyókat belökdösni" (fast poting game, FPG) elnevezésre. Mert akkor bizony már a snookerre mint golyóállásra sem lesz többé szükség, hiszen az csak lassítja a játékot, sőt olyan sok golyóra sem, hiszen kevesebbet rövidebb idő alatt lehet belökdösni, feleekkora asztal is elég lesz, hiszen a hosszabbító használata is rengeteg időt vesz el, stb. stb.

Előzmény: Zivos (10557)