Üdv!
Igazából amit közreadtam, az egyébként is nyilvános, az egyetem honlapján fellelhető információ. Pusztán az a kérdés, hogy a kíváncsi ember mennyi ideig keresi. Persze igazad van abban, hogy személyes információkat másról nem illendő kiadni, de én véleményem szerint nem is tettem ilyet.
Az egyetlen név, amit kiadtam, bárki számára hozzáférhető infó, az Intézménynevek szintén azok, csak legfeljebb érdeklődő emberünknek eleddig nem jutottak eszébe...
Megjegyzem, majd' 10 évnyi kutatgatásom alatt sokszor kerültem hasonló szituációba, amikor triviális megoldások nem jutottak eszembe, és kínkeservesen vártam a jószerencsét.
Végső érvként pedig: kisebb rossz valakire rászabadítani egy érdeklődőt, mint hagyni, hogy valaki egy önhatalmúan átalakított, utána pedig esetleg a kezében önállósodó eszközzel lelje legrosszabb esetben halálát. Előbbit el lehet intézni bocsánatkéréssel, utóbbit nehezen.
De nem akarok további vitát nyitni, ez a hely tényleg nem arra való. Tiszteletben tartom az álláspontod, de kérlek értsd meg Te is az enyém.
Zoli