kollina Creative Commons License 2006.05.02 0 0 489
Nálunk 3 nap híján 2 év. Sajnos csontra nem jött ki, a doki hajthatatlan volt. :(((
Mi Fruzsinak már az elején mondtuk, hogy a pocakomban van a kistesó. Amikor el kezdett nőni a pocakom, ha kedve volt megsimogatta, meg puszit adott a kisbabának. Igazán csak akkor jött rá, hogy mi is az a kistesó, amikor Milut hazavittük a kórházból. De mivel az öcsi ajándékot hozott magával, így nagy volt a szerelem. És leginkább az ajándék kötötte le Fruzsit. Most, hogy Milu már eljut mindenhová, és mindent megkaparint, beleértve Fruzsi épp aktuális legféltettem kincsét is, sokszor van nézeteltérés. Kicsit alábbhagyott a szerelem, de nem vészes. Eddig kezelhető volt. Persze ha megkérdezem, hogy szereti-e az öcsit azt mondja nem, és utána egy perc múlva meg ölelgeti, puszilgatja. :))

Beszélj a picurkával, hogy húzodjon egy kicsit odébb, mert neked rossz, és az rá is hatással van. Amikor nekem a hólyagomon ugráltak, mindig mondtam nekik, hogy menjenek már feljebb, vagy odébb. Akkor még szófogadók voltak. :)))
Előzmény: M. eva (488)