bevállalod? Creative Commons License 2006.05.02 0 0 104

Én néhány évvel ezelőtt pánikbetegséggel kerestem fel egy olyan terapeutát aki  sokak szerint tud segíteni. Egy baleset után nem tudtam rendesen aludni, féltem, fulladtam, nagyon gyors szapora volt a pulzusom, tipikus pánikbetegség s emelett jó kis agyon stresszes meló.

Nos el is mentem, bár előtte nagyon sok érdekes meditációs, relaxációs gyakorlatot végeztem szakemberek segítségével. Ideig óráig az is működött. Na de it ezen  ahelyen teljesen mást kaptam amit vártam mégis 3 alaklom után telejesen rendbe jöttem. Nagyon kiegyensúlyozott vagyok azóta, semmi bajom. Nagyon jó kis gyakorlatokkal,és ami fontos, hogy naprakész és használható,ja és baomi egyszerű.

És még egy fontos dolog... aki a meditációt keresi, próbáljaaz azért teszi mert nincs meg a nyugalom és az egység az életében. Ebben a laza, sima, könnyű állapotban nincsenek bajok, gondok, fájdalmak. De egy egész életet nem lehet állandó meditációban leélni ezt tartsátok szem előtt. Ez csak pillanatnyi segítség. Olyat kell keresni ami aktiv pillanatokban is megnyugata akár munka közben, vezetés közben stb.