Bevallom, igazán nem értem, hogy miért cikizitek állandóan ezt a szerencsétlen Dottot. Tény, hogy nem egy Adonisz, de azért valamit mégiscsak tud a snookerről: tavalyelőtt döntőt játszott és kikapott, idén pedig maratoni csatában - jópár ellenfél legyőzése után - nyert. Három éven belül két VB-döntő, ebből egy győzelem, nem rossz. Ezek után szerintem mégsem lehet azt mondani, hogy nem ért a játékhoz, vagy amit a Kurucz mondott, hogy sem Dott, sem Ebdon nem lesz többet döntős. Figyelembe véve az egész VB alatt nyújtott kommentátori teljesítményét, azt hiszem, Kurucznak sikerült Havas Henrik szintjére süllyednie.
Lehet szeretni vagy nem szeretni ezeket a játékosokat, de azt mondani, hogy csak úgy, véletlenül kerültek a döntőbe, teljesen megalapozatlan.
Sajnos nem láttam a döntőt, de elhiszem, hogy lassú és unalmas volt. Ne felejtsétek el azonban, hogy a tét is hatalmas! Egyik játékos sem tudja, életében hányszor adatik meg az a kivételes lehetőség, hogy
döntös legyen. Ha pedig már eljutott odáig, akkor nyilvánvalóan nem akarja elkapkodni és nagyon óvatosan fog játszani. Meg legyünk őszinték, egyikük sem rakéta, úgy máskülönben sem.
Én sem értek egyet azzal, hogy időlimitet vezessenek be. Ez tényleg megölné a snookert, s egy-két ilyen döntő vagy játékos miatt nem szabad, hogy olyan szabályokat hozzanak, melyek egysíkúvá tennék a játékot.