Zivos Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10455

Par ora tomeny unalmat :-). Valamennyire erdekel a snooker, de inkabb csak bizonyos jatekosok: Hendry, White, Davis, inkabb a regi nagyok. O'Sullivan nagyon nem jon be sokakkal ellentetben. Nem a snooker tudasaval van a bajom, hanem az egyeb tulajdonsagaival. Ilyen rossz snookert regen lattam, ket lassu, gyenge jatekos amikor osszecsap ... Egy gyors jatekos ellen ez jo taktika lehet, de ha 2 ilyen osszecsap, akkor ez mar allokepessegi sport lesz. 10 orat vegig jatszani azert nem kis fizikai teljesitmeny, ezzel lehet indokolni a sok hibat. De ki miatt is lett ilyen hosszu ez a donto? Csak a 2 jatekos miatt. A 2. sessionban dolt el, ha az utolso sessiont egalban kezdik, szerintem Ebdon nyer siman. Igy a felzarkozas teljesen kikeszitette, volt sok szerencseje, ami 15-13 -nal elfogyott. Ha azt a golyot nem hibazza el, akkor nem tudni mi van, igy viszont osszezuhant, elvesztette a magabiztossagat, es megint hibazott. Ekkor mar porig volt alazva Dott, innen egy kozepes jatekos kikesziti. Persze 9 ora mar a labukban, kezukben, es foleg a fejukben volt, nem is lehet elvarni szep jatekot.

Ez a meccs szerintem elindit valamit. En egy olyan szabalyt hoznek, hogy 15-15 perce van 1 jatekosnak 1 frameban. Ha lejart az ideje, akkor vesztett. Esetleg 10 lokesenkent kap 1 percet, vagy ilesmi. TV szempontjabol nagyon rossz volt, mert ki az a hulye, aki 2 -ig nezi ezt? De a magyar kommentator is igyekezett elvenni a nezok kedvet, ami nem epp emelte a kedvemet. Hogy lehet olyat mondani, hogy hideg elelem, meg ilyesmi. Lehet, hogy nem tetszik a jatek, de ezt nem kellene a nezoknek tudnia. Kovetitsen ugy, mintha 100 meteres sikfutas donto lenne.

Előzmény: pasa_ (10451)