tibity Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10413

Hú, nagyon nem szereted ezt a Dott gyereket : )

Stevens-t én is egyértelműen jobb játékosnak gondolom. Jimmy-t mostmár nem.

Ha meg azt nézzük hogy ki a nagyobb játékos, nyilván 100-ból 99-en Jimmyt vagy Matthew-t mondanák, és csak Dott szűk családi köre mondaná őt : ) , de ez azért kicsit igazságtalan, mert Dott jóval fiatalabb Jimmy-nél (gondolom azért Stevens-nél is bár ebben nem vagyok biztos), kevesebb lehetősége volt bizonyítani, nem bukott el 5 döntőt, ami azért mindenkiben sajnálatot és szimpátiát kelt, illetve egy szürke kisegér, nem akkora karakter mint Matthew.

Viszont azért csak a 2. vb döntőjét vívja 3 éven belül, és ahogy azt valaki írta itt 1-2 napja, talán az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja folyamatosan. Ellentétben az emlegetett két kollegájával... : (

Az meg hogy nem verné meg az előző évek győzteseit és döntőseit, hát, kit is vert meg az előző meccsen? Persze, persze, nincs olyan formában Ronnie, de szerintem sokan így sem verték volna meg. Williamsnek sem sikerült, aki pedig jó formában van.

Ez tényleg egy szar döntő. De én pl. a tavalyit 100x jobban élveztem, mint a tavalyelőttit. Jó volt nézni ahogy Ronnie a tökéleteshez közelit játszik, de tavaly meg volt izgulnivaló, és azért néha a színvonal sem volt alacsony.

Huhh, ez hosszú lett, bocs : )

Előzmény: king13 (10411)