Üdvözlet minden Ex-fecske-házas társaknak!
Sajnos csak most láttam ezt a fórumot. Én is a károsultak közt vagyok, de még "csak" az ügyvédem írt egy levelet ennek a szemét bandának, akik persze válaszra sem méltatnak.
Vegyetek fel légyszi a levelezési listára engem is, vagy mondjátok kit kell ez ügyben keresni.
Az én ügyvédem is próbálkozik, természetesen teljesen sikertelenül. A külföldi barátaim (nagy ingatlanos befektetők szerint) ez egyszerűen nem lehet igaz, hogy az EUban ilyen megtörténhet!!!!!!!! Ennyit a jogharmónizációról........ Náluk az ilyen befektetőt azonnal börtönbe csukják és zárolják a vagyonát.
Azért ez gusztustalan hogy emberek kis kuporgatott - gondolom ezzel nem vagyok egyedül- pénzét ellopják többszörösen milliomosok, és abból egy Közel-keleti országban vígan éldegéljenek.....
Egyébként Shah Heni a saját hugának is adott el lakást, ő is vett egy lakást, most ő is futhat a pénze után, bár majd a sógora kicsengeti neki zsebből....
Szó mi szó, most hogy kidühöngtem magam, jelzem, hogy számíthattok rám mindenben, én is megpróbálom minden kapcsolatomat megmozgatni.....!!!!!!
Az e-mail: lukatso@yahoo.es