Jimmy 4ever Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10241

Helló mindenkinek,

Először is a kommentátor téma: nekem Kurucz nagyon szimpatikusan nyomja, OK a két Mike-tól valszeg elmarad színvonalban, de legalább van valaki, aki érti a játék lényegét. Több, mint 15 éve nézek/olvasok snookert, és nagy faxságot még nem hallottam tőle, és ahogy alattam is írták, ameddig ilyen kicsi a sportág ismertsége, muszáj neki is az alapinfókra korlátozódnia, sajnos. Én általában a mellette ülő szpíkerektől szoktam falra mászni, na ők full idióták mind (kivéve talán a ma délelőtti srácot).

Ronnie téma: zseni a csávó, ez vitathatatlan, talán a legnagyobb zseni. De mentálisan annyira gyenge ma is, hogy az hihetetlen. Amiket a ma délelőtti session-ben hibázott, azokra egész egyszerűen nincs magyarázat. Ilyen hibákat sorozatban ejteni rajta kívül még senkitől se láttam. Amúgy - bocs, hogy megint ezt írom - de nagy kár, hogy Jimmy White-ot nem láthattuk játszani fénykorában, mert sokan átértékelnék ezt a "százévente egyszer születik ilyen tehetség" gondolatokat. És azért azt is túlzásnak tartom, hogy Ronnie azt a versenyt nyeri meg amelyiket akarja. Akkor hogy van az, hogy évente max kettő versenyt bír megnyerni???? Tényleg elképesztő keze van, de pont az hiányzik neki a fejéből, ami ezen a szinten elengedhetetlen ahhoz, hogy folyamatosan a topon legyen. Ezért nem is lesz soha Davis/Hendry-hez hasonlóan 6-7-szeres világbajnok.