K.Tib Creative Commons License 2006.04.29 0 0 2888
Szervusztok! Mint mindíg, már megint műszaki segítséget kérek tőletek! Mivel nem találtam megfelelő állapotú korhű Becker rádiót, sikerült végre vennem egy újat, azonban a beépítésnél egy csomó problémába ütköztem. Nem kapni olyan hangszóró csatlakozót, mint ami gyárilag van rajta, azt tanácsolták boltosok, hogy vagy vágjam le a dugót, és forrasszak rá csatikat, vagy reszeljem meg a műanyag dugó széleit. Ha máshogy nem megy majd így lesz. Viszont be kell kötni a 15-ös, és 31-es pontra is. A régi rádión csak egy pozitív csatlakozó volt, és mindegy volt hogy azt gyújtásra, vagy még az elé kötöm. Továbbá még miért kell rákötni a világítást is? Ezt végképp nem értem. A csatira az van írva, hogy világítás(Illumination) Ezt vajon hová kell csomózni? Ráadásul testből is kettő van, az egyik az 52-es a másik csak simán "test". Az hogy a rádió hátulján nincsen csavarozási pont, az már csak non plus ultra. Vagy ezt simán megtartja a rögzítő keret? Nem hiszem. Lassan kezdek elúszni vele, nem tud valaki egy jó Hifi szerelőt Újpesten?