Szevassztok!
Nem szoktam követni ezt a topicot,én általában a poolon vagyok (mivel poolos vagyok),de most olvasgattam itt egy kicsit és láttam ezt a Kuruczos elégedetlenkedést.
Szóval!!!
A Laci kb 30éve foglalkozik biliárddal,úgyhogy valszeg valamennyit konyít hozzá.
(sztem ennyi elég is erröl)
Sullivanról csak annyit,hogy a valaha volt legtehettségesebb és legnagyobb játékos a világon.Azt a versenyt nyerhetné meg ameiket csak akarná.Csak éppen leszarja az egészet.És ezt nem én mondom.... :
A pool EB-n a kisebbik Toth Sanyi beszélgetett Tony Dragoval,és Drago azt mondta, hogy Sullivan azt a versenyt nyerhetné meg amelyiket akarná,ha nem szarná le az egészet és,ha nem lenne meg így is a pénze.Még azt is mondta ,hogy amiota megjelent az új generáció :Sullivan,Handry,Ding Jung Whi,Murphi.. azóta arra az álláspontra jutott,hogy el kell ismernie ,hogy ő csak egy másodosztályú játékos.
Amikor ezt elmesélte a Sanyi ,csak néztem rá. TESSÉK???????????? :D:D:D
Ebdonról annyit,hogy angliában az első 100 játékos egy szinten van,és hogy onnan ki jut akármilyen versenyen 16 vagy 8 vagy 4 közé az lutri.Teljes mértékben a pillanatnyi formától,rutintól és egyéniségtöl függ.
De a Kurucz azt is elmondta egyik közvetitése alkalmával,hogy volt valami felmérés hogy ki lő le több golyót hiba nélkül és asszem 998al Sullivan az elsö ,996al pedig nemtom ki a százvalahanyadik.2 golyó van az elsö és a százakárhanyadik között.(miröl beszélünk?)
Szóval én úgy látom,hogy jelenleg Sullivan a valaha volt legnagyobb snooker játékos és bárkit megver a világon akit csak akar.És ezt ők is tudják.
Erre bizonyíték a stílusa.Gondolom látta mindenki a mai Dott-Sullivan meccset.Amég a Dott lökött ő beleröhögött a kamerába.Asztalnál kelltt volna már lennije ,de ő a kamerába figurázott.Aztán lepucolta az asztalt és a rózsára úgy lökött,hogy a hosszabító másik végére rakta a spiccét.Egyszerűen látszik rajta,hogy félvárról játszik míg a másik megfeszül.Látszik rajta ,hogy azt csinál az asztalon amit csak akar.
Jó játékot!!!!!!!
Szevassztok!!!!!!!!!!