veroniq_vagabond Creative Commons License 2006.04.28 0 0 1854
Eleon Nora!

Mar latom a Te, es masok reagalasabol, hogy nem fogalmaztam vilagosan, ezert elnezest kerek!:)

Szoval szerintem nem az kattintotta ki a _gyereket nem akarokat_ hogy a _masik oldal_ is hozzaszolt a temahoz, hanem az a nagyon sokszor hasznalt lenezo, megveto, cinikus _hangnem_, amivel ertesunkre adtatok, hogy  ertektelen senkihazik vagyunk. Halljuk ezt surun, meg is szoktuk, de orultunk volna ha egyszer a _gyerekvallalas melletti ervek nelkul_ bekeben kibeszelhetjuk magunkat, anelkul, hogy bizonygatni kelljen hogy biza’ mi is _normalis_ emberek vagyunk.

Tracy71!

Szamomra a maganelet szent es serthetetlen, tehat en nem erzem magam felkenve, hogy az egoista szot barkire raakasszam, amig az en szemelyes szabadsagomat nem serti. Ha valaki gyereket szul, mert neki ez fontos, kivanok neki sok egeszseget, kitartast, erot, hogy boldog felnottet neveljen belole. Ha pedig valaki nem akar szulni,  hasonlo jokat kivanok neki, minusz az elozo mondat utolso resze.

Gezoo!

Majd ha kulonbseget tudsz tenni a _peldanak emlitett hasonlat kozott_ es a _szerintem_ kozott, ujratargyaljuk a kerdest jo?:-)) Hidd el, teljesen mas ertelmet fog kapni az a mondat, ha megtanulsz disztingvalni!.-))

Tothika!

Reszemrol,-orultem a hozzaszolasaidnak..

Reja!

Igazad van!:))

Előzmény: Eleon Nóra (1841)