Hello Mindenkinek!
Én is egyetértek az előttem szólókkal!!
Kurucz nemtom mér védi, isteníti annyira Ronnie-t?!
Az igaz hogy nem minden nap születik ilyen játékos, de hát azért van még pár hozzá hasonló! Szerencsétlen Ebdon-ról meg még a végén kiderül hogy nem is tud játszani, hanem csak idegeli az ellenfeleit és azok odaadják neki a fream-eket, vagy a meccseket! Érdekes Fu tudott hozzá alkalmazkodni.
A "hivatásosoktól" meg a falra mászok fel!!
Várhegyi úgy hülye az egészhez ahogy van, nem is foglalkoznék vele.
Varga Ákos még természetesen se tud beszélni, közvetíteni egyetlen egy alkalommal se, kiráz a hideg amikor meghallom azon az "Istenes László" hangon!
Vörös Csaba tenor hangján már akkor számolja a break-et, Kovács Géza Lászlóval együtt amikor még naki se állt az asztalhoz lépő játékos! 1 a break, 2 a break, 3 a.....Barmok!(a többieknél is előfordul sokszor hogy belekezdenek, szinte minuszból számolnak)
Kovács Géza Laci : Mark Dzsé Williams, Sztíppün Hendry, Grehem Dott, meg hogy hány ííííízzben találkoztak az adott játékosok és még lehetne folytatni!
Knézy még talán-talán elviselhető bár ő sincs a helyzet magaslatán néha!
Szabó Gábort tartom az egyetlennek, aki legyen szó bármilyen sportágról természetesen tud beszélni, és ha nem ért valamihez, vagy nem biztos a dolgában akkor nem kezd el hülyeségeket beszélni csak azért hogy mondjon valamit!
Szóval a legtöbbjüknek kevesebbet kéne pofázni és inkább megfontolni hogy mit is akar mondani!
Én így látom.