Milyen indulat?:-)) Csupan eszrevetel, es en csodalkozom a legjobban, hogy ezt masok nem veszik eszre.
Nem attol bunkosag, hogy valaki leirja a _kontrat_, hanem mert erre senki sem kerte, a topicinditoban Andi explicit leirta, hogy kit/kiket var a topicba. A szolasszabadsagot szinten nem kene osszekeverni a bunkosaggal, hiszen Te sem mesz oda pl egy etteremben a szomszed asztalhoz kioktatni, -pedig ugye a szo szabad-ha ott olyan temarol beszelgetnek amivel nem ertesz egyet, hacsak nem kerdeznek meg Teged is nem? Na, tehat az alapveto udvariassagi szabalyokat nem artana a neten sem betartani, meg akkor is, ha nincs szemelyes kontaktus.
Eleon Nora!
Egy apro pontositas, ha nem haragszol…
Andi irta:
“Ez a topic olyan nőkről,házaspárokról,élettársi viszonyban élőkről szól akik TUDATOSAN nem/vagy még nem/vállalnak gyereket.Hogyan élnek,mit szól hozzá a környezetük,eddig miért nem vállaltak?
Nem a _kornyezet_ velemenyet kerte Andi, hogy mit gondolnak a gyereket nem akarokrol, hanem a gyereket nem akarok tapasztalatait, hogy a kornyezetuk mit szol hozza. A kulonbseg arnyalatnyinak tunik, megis oriasi.
A konstruktiv vita hatarozottan pozitiv, de hadd kerdezzem meg, hogy hol van ott az epito jelleg, ahol kesztyus kezbe bujtatva lebarmozzak, leegoistazzak’, lematerialissegggejezik’ az embert?
Tothika!
Ne legyel mar ilyen sertodos!:-)
bikfi-bukfenc-bukferenc!
Halljuk!:)
beat street!
1.) Engem is ugy neveltek, hogy tartozkodjak attol, hogy masoknak az orrara koppintsak, de mar regen rajottem, hogy ez rossz politika, mert sokan nem veszik eszre magukat, es hatalmas tulzasokba esnek. Andi is valoszinuleg ezert nem szolt elobb, megvarta amig total teleszottyan a zsebe…
2.) “Természetes, hogy ő válaszolt”
Nekem mar az sem termeszetes, hogy egyaltalan ebbe a topicba irt, hiszen teljesen maskeppen gondolkodik a temaval kapcsolatosan, es van topic boven, hogy ennek hangot adjon.
3.) Igen, -sok esetben-kulturaltan lettunk lebarmozba!:-))
4.) Vajon miert csuszott el topic hangneme?:-)
Hoshi!
Maradj!:))