Skywalker. Creative Commons License 2006.04.26 0 0 2775

korábbi mp3 file-ok (amelyeket nem éppen most grabbelek le audioból) tag kitöltögetésének mi a legegyszerűbb módja?

különösen a track#-ek kitöltése érdekelne, mert jó nagy szopó meló ez, ha valaki korábban bután grabbelt és nem pipálta be a track# tag-be mentés funkciót, és most utólag kell pótolni a hiányosságot. enélkül meg ugyebár nem tudja az iPod, h mi a helyes számsorrend...

ajjjajjj...

épp nyomtam fel a stuffokat iTunes-al az iPodra

kb 3 gigám volt még szabadon

eléggé le volt merülve az iPod, gondoltam miközben USB-n tölt, feltolok rá pár új albumot

amíg ezt tettem, az iPod "kisült", (totál lemerült) és kikapcsolt. feltöltés félbeszakadt. kb mintha letéptem volna az USB-ről. feltételezem azért, mert hiába töltöttem villannyal, ha közben csavartam a vinyóját stuffal is, szépen megette az aktuális feszkót, meg még mást is, vagy ilyenkor nem is tölt igazán csak zabál.

most, h visszaraktam újra az iTunes-ra és a gépre, jelzi, h 15 giga üres hely van az iPodon!!!!! 10 perce még 3 giga volt!!!! ez ugye nem az, amikor elszáll a vinyója??????

na a végén tényleg kell vennem egy falitöltőt? ez az egszerre töltöm árammal és stuffal is elég veszélyes úgy fest, pláne csontra lemerített akksinál...

vagy ez hülyeség? ha már vki látott ilyet pls help! + okuljatok! :)