TheEvilAngel Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4806
Akkor én elmondom, mit gondolok.
Általában optimistán állok a dolgokhoz, különben mi értelme lenne.
Meccsek: nyerhetünk Pakson, itthon meg muszáj... Tőlünk túl sok variáció nincs a játékban, meg kell őket fogni, küzdeni, és produkálni valamit támadásban. Ehhez kell Füli magabiztossága és Cica tökössége (szerencsére mostanában ezek megvannak), és persze a légiósok közül is min 2 jó teljesítmény (idegenben inkább 3). A Paks nagyon hullámzó, nehéz megtippelni, mikor mit mutatnak, de remélhetőleg akad náluk is hullámvölgy.
Előnyünk lehet az első meccsen a kupadöntő, de persze ez fordítva is lehet. Valószínűleg hátrányunk, hogy a paksi meccsek hézköznap vannak.
Ha igazán jól védekezünk, akkor ahhoz, hogy megverjenek, tökéletes csapatjátékot kell mutatniuk, amire szerintem idén nem biztos, hogy képesek.
Eredmények: már elhangzott :) (Oil), de egyébként is egyetértek azzal, hogy nekünk valószínűleg csak a 3-1 jöhet be.
Ehhez jó indítás lenne, ha OFF a feleségem névnapján, amikor a kislányom 2 hónapos lesz, ON 1-0-ás vezetéssel jönnénk el Paksról.
Ja, és korrekt játékvezetést nem várok (már úgy 15 éve), de ha csak enyhén fújnak ellenünk, az már jó. (mondtam, hogy optimista vagyok)
Előzmény: Hz-i (4801)