:)Nagyon szépek a növénykéid.
Tegnap a nagyáruházban elcsábított a virágzó citrusok illata.
Remélem , hogy tényleg még idén lesz nekem/nekünk is :) valami, aztán folyamatosan bővül majd a tár. (Elvégre ősz óta tervezem)
Van 1-2 azt hiszem citromom ( remélem az:), amit a télen ültettem magokat,azokból nőttek ki, de nekem nem ilyen szép nagyok. Kitettem ma őket az erkélyre, ott jobb az idő már . Remélem megérzik a tavaszt, és este nem fáznak meg.
Ennek a golgotának is nagyon szép a virága. Lehet benne gyönyörködni.:) Már vagy 5x visszatekertem, hogy újra,meg újra megnézzem magamnak!
Máskor is tegyél fel majd képet!:)
Tudod... ez olyan buzdítás... milyen lehet a kedvenc, amit szeretnék majd.
Egyébként ha veszek Rappaiéktól akkor az még elég húsós kérdés, hogy mennyire bírják ezek utána a normál ember törődését?
Vettem egy hibiscust, ami agyon volt törpésítőzve, hogy virágozzon.Persze, virágzás előtt, bimbóstul kaptam. A bimbókat ledobta. A hibiscusok ajánlották,hogy esetleg mossam ki a gyökerét. (mint drasztikus megoldás) Kimostam. Most megint bimbós. És napi 1-2 dl vizet iszik, hogy tisztuljon. Kiváncsi leszek mi lesz vele.
Szóval, ti miután elhozzátok a növényt pl citromot,narancsot, mit csináltok vele, hogy ne pusztuljon meg szegényke?