Kedves Oleandro! Ahhoz képest, hogy zuglói vagy elég sokára fedezted fel az urat. Mi évekkel ezelőtt már találkoztunk vele egy kertészeti egyetemi kiállításon, ahol óriási katalógusból ígért óriási választékot, de amikor odamentünk hasonló volt a szöveg, meg kell várni a virágzást (úgylátszik nem vagyok egyedül a színmegjelölés problémájával, igaz, én nem üzletre rendezkedtem be). De azért nem jártunk többszöri ptóbálkozás után teljesen sikertelenül, mert tőle vettük vagy négy éve 2000 Ft-ért a citromsárga virágunkat, úgyhogy minden hálám az övé, bár nem volt szívbajos, már ami az árat illeti, hiszen csupán egyetlen kicsi tövecske volt, de többért is megvettük volna. Azonban azóta is jártunk arra, és azt mondták, befejezte, ezek szerint mégsem? Voltak neki nagyon aranyos egészen apró virágújai, állítólag a világból összevissza vásárolt és azokat szaporítja. Na majd nyáron elmegyünk arra, mert csak ha virágzik akkor érdemes. Arra emlékszem még, hogy egy óriási dupla piros cirmosa volt egy elég elhanyagolt kis tavacska mellett.
Rengeteg bugija is volt annó, azok virágoztak, gondolom most is van neki. Akkoriban csak ezzel a kettővel foglalkozott, nincs is nagy helye, csak két fóliasátra, bár lehet, már újított, de a kert is egész kicsi volt.
Ami az egy gyökereset illeti, hát..., eleve nem sok az esélye, hogy nem törik le az átültetésnél, ha jól emlékszem tán nekem is volt ilyen és sikertelen maradt a dolog. Inkább szaladj el egy másikért:-)