Xray__ Creative Commons License 2006.04.26 0 0 2767
Reszben igaz, mert pl tegyunk fel speco eset. Ebay, Paypall-al fizetsz, ez eddig okes. Eltunik, jelented Ebay-en hogy nem kaptad meg, 30 napot varatnaka a kifizetestol, illetve negativ feedback, es ha nem jon, akkor jon hogy bizonyitani kell... (en eddig egyszer szinta, bizonyitanom se kellett, masik ketto kollega volt, nekik se vol semmi bonyodalom), es akkor 5 munkanap es vissazutaltak.
De nem adok tobb otletet, nem a biztositasi osszeg alapjan nyitjak kia a csomagokat, ezt azert megmondom, es nem azon vamoljak, ez pedig teny. Egyik eset hogy acsomagnak, a szallitolevel mellett kell tartalmaznia a szamlat, ha ez nincs akkor jon a Vpop felulbiralat, ami vagy bemondas elhiszes vagy utananeznek. Na most ha minden 40-50e-es teltenek utananezneneke... Nekem jott mar be alkatresz nem altalnos, behivtak, megkerdeztek menyi, ja be volt biztositva tobbszaz dollarra, erre nagyon emlekszem, igaz japanbol jott , mondtam hobbi alktresz, , szamlat kivette hogy akkor miert ilyen sok, amira bemondtam viccesen hogy hongkongi dollar, mosolygott, oszt jo jaccaszt kivant, szevaz. Szoval ez emberi fuggo dolog is. Amig nem uzleti az esett ott is csak emberek vannak, es nagy reszuk nem abberaltsagbol, masok szivatasa miatt dolgozik ott. Vagyis eddgi nekem igy tunt, mert ugye ghostwriter szerint nem igy van (nala) ;)
Előzmény: Skywalker. (2758)