Bocsánat. Nem tettem idézőjelbe a "megrohadás" szót. Nem én találtam ki, s a dolog nem fizikai értlemeben értendő. Hanem úgy, hogy magára hagyjuk azokat, akik ilyen vehemenciával fordulnak szembe a szülő-nevelő közösségükkel.
Ne menjünk bele a vallásokról szóló dolgokba. Ismerem a kerszetes háborúkat is, meg az inkvizícóról is tudok egysmást. Itt amúgy is arról van szó, hogy az életerős népek asszimilálják, jobban mondva dekulturalizálják azokat, akik képtelenek még önmaguk reprodukálására is. És ez fájdalmas dolog lesz, s nem számít, hogy milyen vallás egyébként az iszlám.
Nem vagyok rosszindulatú, de az a mérhetetlen közöny, ami szavaidból áradt, úgy a szűken vett kérdés, a hétmilliónyi elhajtott magzat, amint a magyar nép demogrfiai csődje tárgyában, az nagyon dühít. Ha észérvekkel nem lehet valakit arról meggyőzni, hogy ezek a folyamatok hova vezenek (és akkor még az elöregedés gazdasági következményeiről nem is beszéltünk), márpedig nagyon sokan vagytok ilyenek, akkor nem marad más hátra, mint magatokra hagyni benneteket a nehéz időkben. Valamivel vissza kell billenteni a feje tetejére állt értékrendet és sokszor nem a szép szó visz a célba, hanem a kényszer. Nem a fizikai, ne érts félre, hanem az olyan törvények, amelyek - tetszik vagy sem - arra ösztönöznek, hogy felismerd mik az elemi érdekeid.