Tisztelt Barátom !
Valószínűleg arról, hogy ha valaki " megtalálta volna" már azokat az elemeket, melyek ezeket a bizonyos körülmények és kölcsönhatások között létrehozzák (: aminek bekövetkeztében és nem hiszek, mert logikai és filozófiai nonszensz, hogy alcsonyabbrendű anyag olyan magasabbrendű rendszert "hozzon létre", mely addig soha nem volt, úgy, hogy maga soha nem rendelkezett a "létrehozáshoz" szükséges információkkal:) már bizonyára széles körben hirdette, és bemutatta volna ŐKET működésük közepette. Én szívesen elálmélkodnék, és porszem voltom bizonygatva hallelujáznék a megoldás hálájául.
az idézet tőlem van,(: de nem tudom visszaállítani az álló betűt :)
hogy a fenti mondanivalóból csak ezt tudtad kiragadni:
'logikai és filozófiai nonszensz, hogy alcsonyabbrendű anyag olyan magasabbrendű rendszert "hozzon létre"
meg ezt:
"és porszem voltom bizonygatva hallelujáznék a megoldás hálájául"
azután ezekről beszélsz... hát nem is tudom
Ettől függetlenül, és úgy látom, hogy Te le vagy "ragadva " a párbeszédben az általam hardvernek nevezett résznél, holott itt a szoftverről van szó. Azért használom e két újkeletű kvázi jövevényszót, mert ez mindenkinek ugyanazt a számítógépes analógiát jelenti.
Arra kérnélek, olvass át a "Definiálja valaki az anyag fogalmát" rovatba, s ott a 631-be.
Ha akarod az abban foglaltaktól folytathatjuk, mert még csak a hardvert érinti, a gondolat ott is később jött volna, de addig szólt a kérdés.
Üdv.: kisharsány