Legkozleebb eljohetsz velem , tudod nem hujesegbol irogatok ilyet (ellenbven veled, ahogy elnezem), hanem tapasztalatbol. Illetve miert tunne el ha olcso? ezt nem nagyon ertem! ha vmi olcso nem olyan erdekes, ez az elso, masik, a bizotsitas attol fuggetlenul lehet akarmennyi a biztositasi dij, akkor mit erdekel ha elvesz? csak idot vesztesz, nem? Es meg egy hogy nekem az elmutl evekben (5-6 ev alatt) 2szer tunt el cuccom, egyik Amazonos amit utolag elkuldtek megegsyzer, es meg ajandekot is kaptam... es meg ok esedeztek bocsiert, es nem volt rajta bizti, csak nem kaptam meg, masik Ebay, ahol nem kuldtek el a cuccot, az meg PAyPal-on fizetett volt, az pedig tisztasor, egybol kuldtek vissza a penzt ...
Milyen jogszabalysertes ha en csak annyit fizetek erte amennyi ra van irva? max elkuldheti felulbiralni, csak hat ekkkora tetelkkel nem mondhatni hogy foglalkoznak, mert eleg sokan allananak sorba.
Nagyon orulok hogy megoszotddat a sajat "baromsag"-odat velunk. Es szeretnek gratulalalni a stulusodhoz.
ui.: Ha nagyon parazol nem kell postan kuldeni (dhl, upc, gls... csak par otlet)