harpokratesz Creative Commons License 2006.04.25 0 0 3890

tartok egy kis Vidoll élménybeszámolót (hogy ne haljon ki a topik:):

az már kikristályosodott bennem, hogy a Vidoll az én bandám és Jui az én emberem:)

nagyjából végighallgattam kronológikusan a számaikat és láttam koncerteket. kijelenthetem a Vidoll életveszélyes, főleg a korábbi elborult, eszement dolgaikra értem, mostanra kissé konszolidálódtak sajnos, de még mindig rulez. életveszélyes azért, mert annyira pszichotikus, deviáns és mágikus, hogy simán bekattanhat tőlük az ember, a pszichiátrián a hálóságy tuti garantált (mondjuk ez Degu-ékra is igaz, de itten valami egészen életszerűen groteszk az egész, ami Jui kivételes énekesi képességeit dicséri). Jui-ból egyszerűen ki se nézné az ember, hogy mire képes a hangjával (a hányástól az orgazmuson át az állati hörgésig. normális kivitelben pedig olyan érzéki, finom, puha, bársonyos a hangja, hogy az ember elalél tőle). iszonyúan végletes tud lenni ez a vékony, bájos, 'szöszi' gyerek, zseniális egy mókus, de az egész zenekar az, valami egészen rendkívűl tehetségesek, de szerintem igazán csak az tudja értékelni őket, aki maga is 'félőrült', amúgy normális embereknek szigorúan ellenjavalt:)

vidollvidoll 2