Sziasztok!
Tegnap én is ott voltam a koncerten. Szenzációs előadásnak lehettem tanúja. Két lemezüket (Nostredamus és a Marsbéli krónikák) megvásároltam, a '90-es dupla albumuk már régóta birtokomban van. A honlapjukról pedig mindent letöltöttem, amit csak lehetett. A koncert után borozgattunk és néztük a Dunát. Szép volt, köszönet érte!
Az előttem szólókhoz néhány észrevétel: valóban, a közönség kissé visszafogottabb volt, mint mondjuk egy TRB-koncerten, de ez másfajta zene és másféle közönség. Aztán szétnéztetek? Igen? Akkor láthattátok, hogy a publikum egy része a negyvenes-ötvenes éveit taposta. Akkor ne csodálkozzatok, hogy olyannyira nem csápoltak.
Annak örülök, hogy a belépőjegyhez járó DVD kérdésre választ kaptam. Tetszett, pontosabban nem tetszett, amikor az örökös menedzser kérdésére az igen és a nem válaszok, nagyjából fele-fele arányban megoszlottak.
Lenne egy kérdésem is: nem tudjátok, hogyan lehet az együttes honlapján regisztrálni? Láttam ott hozzászólásokat, de sehogyan sem tudtam csatlakozni. E-mailt is írtam nekik...
Ja, igen: teljesen új vagyok itt. Nem rég regisztráltam.
És még egy utolsó megjegyzés (kicsit csapongok, ilyen vagyok): arcpirító árak voltak a büfében. Hatszázért egy deci bor, és mindezt csak úgy, a pulton keresztül lökik eléd...