AtSi
2006.04.24
|
|
0 0
357
|
Szia,
Fogós kérdés. Mint láthatod én írtam saját véleményt a kormányról, bár ami igazából macerás, hogy pl nekem is, meg mindenkinek akinek ez a kormány kellett, ki kellett ezért fizetni pluszba az egyéb bőr cumókat (pl. váltó). Na most ezeket is számolják le ha te alapban nem akartad, mivel most már tényleg csak feleslegesen fizetnéd ki (hacsak nem akartad amúgy is). Az, hogy ennélkül mennyire lesz neked jó vagy sem, ezt sajnos eldönteni rajtad kívül nem nagyon tudják. Ha engesztelésül ki tudsz találni értelmes megoldást...mármint valami olyan egyéb pluszt, amit ott helyben el tudnak intézni, akkor tedd azt. Ami biztos, hogy sajnálni nem kell őket, amikor valami plusz beletesznek a "csomagba", mert amennyit nyernek az emberen, főleg ha részletre veszed... :) Amúgy legrosszabb esetben annyit tudsz tenni, hogy elállsz a vásárlástól, mivel ők nem azt teljesítették amit kértél (ehhez javaslom azért elolvasni a szerződést), nekik meg nyakukon marad az autó, de gondolom ezt nem akarod. Akkor marad a kompromisszum, vagy esetleg a későbbi beépíthetőség kérdése. Építsék be később, ha megjön, persze addig is engesztelésül adjanak vmi pluszt még:) Nem tudom, de talán ötletet adtam... |
Előzmény: Serpa (356)
|
|