Üdvözöllek elnyomott!
Kedves Tőled, hogy szántál rám néhány percet.
++'a normál, hétköznapi kémiai elemek azzal vannak "meggyanúsítva"'
...hát ez szvsz igen csak nagy gazemberség lenne, de hát ki állít ilyeneket??? És hol fogalmaz így??? ++
Hát nyilván konkréten így csak én fogalmaztam meg, mert "szerencsétlen" elemek, ha az az intelligenciájuk van amit a tézis feltételez róluk, most igencsak röstellhetik magukat, hogy ilyet bizony ők még soha nem tettek. Még hogy intelligenciát előállítani?, "életfenntartó programmot" írni?, logisztikai rendszereket előállítani?...brrr... soha semmilyen körülmények között !! Akkor viszont éppen miről beszélünk?
Valószínűleg arról, hogy ha valaki " megtalálta volna" már azokat az elemeket, melyek ezeket a bizonyos körülmények és kölcsönhatások között létrehozzák (: aminek bekövetkeztében és nem hiszek, mert logikai és filozófiai nonszensz, hogy alcsonyabbrendű anyag olyan magasabbrendű rendszert "hozzon létre", mely addig soha nem volt, úgy, hogy maga soha nem rendelkezett a "létrehozáshoz" szükséges információkkal:) már bizonyára széles körben hirdette, és bemutatta volna ŐKET működésük közepette. Én szívesen elálmélkodnék, és porszem voltom bizonygatva hallelujáznék a megoldás hálájául.
Végülis, - mint az előzőben (:melyre válaszoltam:)nekem lett szegezve- a tudomány csak kemény bizonyítékok megléte esetén ismer el valamit. Én ezekből ebben a tárgyban még nem láttam, hallottam egyet sem, de még olyannal sem találkoztam akinek az ismerőse anyósa hallott volna gyerekkorában a dadától effélét, hogy járt egy ember a falujukban, aki ismerte azt aki látott...stb. ! Az hogy felállítjuk az elméletet, nagyjából arra emlékeztet, mikor attól retteg az "egyszerű " ember, hogy valamely csillagász szerint a Nap ötmillió év múlva ki fog húnyni, és akkor mi lesz majd velünk. Ezt a csillagász elméletére is értem. Majd meglátjuk ?!
De addig bizony nem marad más a logikusan gondolkodó ember számára, - po mónyemu - mint beismerni, hogy ezt a logikát bizony nem a saját "káliuma, nátriuma, és jódja" ajándékozta neki, hanem valaki más. Hogy ezt hogy nevezi ez ezredrangú.
Bevallom "töredelmesen" én is csak nézelődöm - ha tetszik alázattal - és mint apró cserépdarabokat, igyekszem összeilleszteni az apróságokat.Teljesen normális az én világképemben, hogy nincs két ember, aki a tudás széles mezején ugyanazon területeken járt. Hasonlón lehet, átfedések is lehetnek, sőt teljesen más területek is. ettől még egyik sem jobb, sem rosszabb. Ez utolsó mondat akkor válik vészessé, mikor egyik azt hiszi, csak az létezhet, melyet ő járt be. Akkor beszélek kevélységről, sőt rosszabb esetben "szellemileg egyszerű emberről" Kérlek hozzászólásaimat, véleményeimet ezen "hitvallás" fényében értékeld.
üdv.: kisharsány