1.4 Elite Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2654

HI!

Az én szervizem alatt a váci Chevit értettem, konkrétan a chipet, lambdaszondát, légszűrőt, és kipufogót kérdeztem. Az a helyzet, ha jól belegondolsz, hogy te egy olajcserét kérsz tőle, amit kifizetsz. Ő ezt igazolja, hogy ő végezte el.

Ez egy jogviszony kettőtök között. Ha elromlik az autó garancia időn belül, akkor ő megjavitja, és a gyár fizeti ki helyetted! Ezt a gyár nem szivesen teszi, nagyon komoly feltételek mellett teszi meg. Ez megint egy viszony Te, a és a gyár között, amiben a szerviz is részt vesz. Mivel a pénzéről van só ekkor már semmilyen elnézést sem tanúsit! Ekkor nem mindegy hogy milyen a verda. Mert ha dadog az alapjárat a sporttengelytől, és beállás közben hörgő torokhang mellett 8000-ig pördül a moci, akkor nem sokat várhatsz el gariban. 1 éves az autó, kb 2-300-ból egyedülálló lehetne az országban. Mi romolhat el a következő 2 évben, ami olyan drága, hogy 300kilóért tuningoltam, de azt nem birom ki?

ne gondolkodjatok, mert semmi! Ez nem Peugeot, meg citroen hogy előre köszön a munkafelvevő az utcán. Vannak köztünk 100.000km es fórumtagok is, problémamentesen. igy én arra bátoritok mindenkit, akinek péze, és kedve van hozzá, habozás nélkül tegye meg!