kisharsány Creative Commons License 2006.04.22 0 0 606

Kedves elnyomott !

Úgy látom hibáztam !

Az első bekezdésemben a "Szerintem" után elfelejtettem kiírni, hogy "itt". Namost ez tényleg megfordította az értelmét.

Egyébként - globálisan - igenis állítja, hogy semmiből valamit. Ha azt veszem, hogy a  normál, hétköznapi kémiai elemek azzal  vannak "meggyanúsítva" hogy bizonyos körülmények fennállása mellett létrehozták a szerves életet, és hozzáadták az értelmet, az önfejlesztő képességet, ráadásul úgy - és most nagyon figyelj - hogy miközben valamennyinek elsődleges fontosságú működési iránya az önfenntartás, bármi áron, közben azért még "viccből" azt is hozzáadták, hogy ez a szerves élet - kivétel nélkül valamennyi megjelenési formájában egy bizonyos - fajtánként változó -

idő után kezdjen bele saját maga leépítésébe, azután "haljon meg", úgy hogy közben nem avatkozik bele senki és semmi kívülről, csak azt tudom mondani, "hogy itt feltalált valaki valamit."

Az evolúció valóban van szerintem is, az evolúció fontos dolog a földi, és univerzális világban, viszont az élet keletkezése, és megjelenése itt a Földön egy másik történet szerintem. Persze jó dolog volt ezt akkor egybevenni, mert nem kellett tovább templomba járni, mert más "vallást" vettek fel az ezt hirdetők, és akkor ezt még komolyan vette egy közösség. De hiba volt, mert az "információ" rész kimaradt az elméletből. Gondolom élőlények "szoftvergyártó" kémiai elemeivel még senki sem rukkolt elő. Én gratulálnék neki ! 

++ bizonyítékoknak illik alátámasztani.... no ebben a tudomány elég kritikus,nem úgy, mint a hívők milliárdjai...++

Ha már így összejöttünk, és szívesen elképednék a fenti utolsó mondatomat megcáfoló bizonyítékokon.

+programot írt és ültetett volna be valahová - ki, mit hová, mikor, milyen program???++

Az egyszerűség kedvéért,- nomeg mert a mai embereknek a programm szóra legtöbbször a számítógép programm (:szoftver:) fogalom ugrik be - fogalmaztam így.

De nevezhetjük bármiképp azon működési rendszereket, melyek az élőlényekben a  biokémia, bioelektromos, etc. működési mechanizmusok mikéntjét, folyamatát, időszerűségét, és leállítását, stb,stb, meghatározzák, szabályozzák.

Ezt  a válaszolt hozzászólásomban érintettem, de gondolj bele: egy "egyszerű"'  növényi magban, azonkívül, hogy magában hordozza az egész növény felépítésének három (sőt négy, mert az idő is benne van:) dimenziós térképét, még egy hőfok, és egy nedvességmérő érzékelő, és értékelő is elhelyezkedik, mert sem a neki nem megfelelő hőmérsékleten, sem a neki elegendő nedvesség híján nem indul el kikelni. És ne mondd hogy evolúció, és hogy amelyikben nem volt az elpusztult, s csak azok maradtak fenn amelyekben volt, mert ez nem magyarázat arra, hogy hogyan került bele. Ezen dolgokat neveztem én programmnak. De hogy ki tette bele azt én nem tudom, csak azt, hogy magától semmi nem lesz " értelmes ".

elnézést az időrablásért

kisharsány

Előzmény: Törölt nick (604)